Annons:

 

 
Stäng X
 

 
 
 
14-10-24 12:10 | Min vardagsvärld | 1 kommentar |

OCH jag som inte skulle fira ..

MEN när ANITA sa att dom skulle komma efter jobbet och att LENA o barnbarnet YVETTE skulle komma också .. då tänket jag .. jag fixar till något .. för YVETTE bor och studerar i UPPSALA .. hemma bara ibland ..

OCH dom andra 2 barnbarnen kom också .. så vi blev 7 stycken runt mitt köksbord ..  ända platsen där vi kan sitta och fika ..

Fick plocka fram flera muggar .. och stolar .. TREVLIGT var det ..

Fikon o äppelkaka .. god .. den skulle vara lite kladdig innuti .. så den skulle nog varit ute lite lite tidigare ur ugnen .. men så god den var ..

VILKEN fin CYKLAMEN jag fick av äldsta dotter med barnbarnet Yvette .. krukan lite stor.. så jag hade i lite LEKAKULOR och ställde ett fat på det .. då blev det perfekt .. så nu på morgonen har den fått några isbitar på fatet .. och det ska den få varannan dag

FRÅN dotter o måg och mellanbarnbarnet  .. och från äldsta barnbarnet

Nåt nytt paket som dom kommit fram med..

60 + 20 kroner .. lite på varje "paket" ..

MEN trevlig skrapstund hade jag när alla hade åkt hem ..

SÅ några telefonsamtal .. ett  nu på morgonen .. min fd granne grattade som hon brukar .. med munspelsmusik ...   MED EN ENKEL TULIPAN ..

 så kort .. kom det ett .. + ett som legat och väntat sedan 30 augusti  när jag var till Katthememt i Norrtälje och träffade en BLOGGVÄN .. som nu är en telefonvän .. via SKYPE ..

DENNA fina katt som är en RINGHÅLLARE  fick jag  .. HON får vänta till JUL med att öppna sitt paket .. för hon har redan fyllt .. förut i år.. MEN katten REVIS .. ska snart öppna sitt paket .. vi bytte paketpåsar då i augusti ..  så båda sparade porton .. när jag ändå skulle åka..

 

 

SÅ ALLA grattishälsningar på FACEBOOK

RUNT 40 st .. oj oj säger jag bara ..

NU får det räcka för i dag .. HEJS VEJS .. alla goa vänner

 

Har ett program på datorn .. så jag kan fota mig själv ..   så det ska jag visa min SKYPEVÄN .. den söta lilla kissen  .. Presto  Page Manag ...

fotar via webbkameran ..

HEJ SVEJS ..

 

Kategoriserat som Vardagsliv
 

Blev det .................

JA så kandet gå .. men jag kom inte för sent..
Var till ICA .. sedan skulle jag till Studiecirkeln .. Så jag fick bära min mat-kasse lite onödigt långt ..  Men skriver man på fel dag ..

får man väl skylla sig själv...

VÄDRET har varit TRIST i flera dagar ..

Snyggt och färggrant utanför där cirkeln skulle vara ... våning 5  ...

MEN SÅ OLIKA .. står på samma ställe och tar detta träd .. vred mig lite till vänster.. DOM första fina .. är någon typ av ek .. fullt med ekollon under.. men lite större än våra vanliga ..

vad detta kala träd är vet jag inte ...

I går lånade jag GRANNENS bil och for först till ELGIGANTEN där jag lämnade åter en sladd .. som inte behövdes när jag instalerade skrivaren för ett par veckor sedan .. MEN oj vilken kö det var där..

Så kom jag hem efter att jag åkt till ett KONTORSVARUHUS ..  6 buntar med papper av olika slag .. tungt .. fick gå två vändor uppför trappen ..

EN  bunt med laminat .. för inplastning  och dom olika tjocka pappren .. som senare kom i ordning i hyllan ..

Så blev det ordning o reda på allt ...

Så 4 påsar att vika blev det .. SMART tips min dotter lärde mig en gång för länge sedan ..

Har alltid några påsar med mig .. även en mindre sort ..

DET var minst 10 "gråpysar"   vid  ingången där.. men PYTS VÄCK när kameran var framme .. men här är två .. 

Några till var det där .. men oj dom for fram och åter hela tiden .. det gäller att vara snabb med kameran ..

NU är det full RULLE i grisstian .. dessa fem + fem andra är klara inför julsändningen till  "mina"olika katthem inför julsändningen ...

NU ska jag fortsätta att virka .. men har lite att göra inför torsdagens födelsedag .. då barnen kommer .. ett barnbarn vet jag .. hoppas dom andra två  också  kommer ..
VÄNNEN ÅKTE PÅ en DUNDERFÖRKYLNING och är kvar i Finspång  .. så han får fira mig nästa vecka .. OJ så han  lät ..  krax krax  ..

JA JA .. så är det .. MEN blev lite ledsen förut .. SONEN till  min bekanta  FD granne som nyss gått bort ringde .. det blev lite tårar då ..

JA nu slutar jag för i dag .. HEJ SVEJS ..

Kategoriserat som Vardagsliv
 

14-10-18 14:30 | Min vardagsvärld | Kommentera |

I går var det fredag ..  då fint väder ..

JAG tog en Ica-promenad ..  men den började vid sophuset ..

SEDAN tog jag den yttre vägen .. förbi OK-Q8 .. sedan fram förbi COOP .. vidare till APOTEKET .. Då gick jag förbi det NYBYGGDA BADHUSET .. som jag ser taket .. hemifrån köksfönstret.. 

 men nu kom jag förbi det på andra sidan vägen ...

Först var det LÖVBLÅSNING   utanför fönstret  .. så gick jag iväg  ..
DÄR är det omtalade försenade BADHUS-OMBYGGNADEN  ..

på hemvägen var det BUSS-TRUBBEL ..  eller nåt åt det hållet .. för såg dom på långt håll .. och så länge jag såg innan kullen där jag bor svängde så träden skymde ..

 Till apoteket .. som jag  var på väg till .. SEDAN till ICA ..

innan det var det EN SKATA på vägen ..

Undra vad den hittade där .. så kom det bilar .. så då flög den upp vid kanten  .. TALGOXEN .. då är jag nästan hemma igen

äpplena .. var i skogskanten mitt emot COOP .

 SÅ in i RÖRAN som ska bli bra så småningom .. ICA gör om hela butiken .. det flyttas om en hel del ... MEN SOM TUR ÄR .. så är PERSONALEN väldigt hjälpsamma  .. när jag inte hittar ..

SOPSKÅPEN stog på vädring när jag var hemmifrån .. och ett brev från FOLKSAM fanns det där  innanför dörren .. när jag kom hem ..

OCH en massa fröer hade jag handlat ..

HEM tog jag  innervägen .. altså baksidan .. eller innergården .. DÄR utanför . på gräset är det massa svampar .. detta var bara en del ...

Och i rundeln där är dessa växter.. men vet inte namnet ..

OCH dessa ASTRAR ..

Efter 1½ timme och prat med en kompis utanför ICA så kom jag hem ..

Detta var ett av mina köp .. överst .. nyss satt i batteriet .. Den gamla  där batteriet var slut .. men såg dåligt på den ..

Den tredje bilden .. sovrummet .. den sista i vardagsrummet .. men det skiljer  ungefär 2 garder på den och  på den i sovrummet ..

BALKONGEN läar så det är lite varmare där .. 

DET var gårdagen  .. I dag  fixade jag klart tofflorna som min SYSTERDOTTER ska ha ..

Hopsyning och provning   NU är dom packade i  ett stort kuvert ..

Ska posta när jag går till ICA .. nästa gång ..

ÄN blommar mina NEJLIKOR på balkongen ...

OCH städade ur ett skåp med blokrukor och dessa ska jag kasta.. eller loppis om ingen vill ha .. en är tingad  av en kompis ..

Väggarna här är så hårda så allt måste BORRAS upp . så jag ska inte använda dom .. föresten har jag ingen bra plats heller  ..

GLAD också att min SKANNER fungerar nu .. skannat en del mönster och lite annat .. som låg ..

HEJ SVEJS .. tills nästa gång .. PLING PLONG ..

 

Kategoriserat som Vardagsliv
 

14-10-16 10:42 | Min vardagsvärld | Kommentera |

NU börjar det vara kyliga mornar ..

&,9 grader i morse .. men då ska ni veta att mina mornar börjar  vid  08,30 ungefär .. då har väl dom flesta varit uppe flera timmar .. och då är det säker ännu kyligare ..

I morse var det ganska så molnigt .. nu lite mera sol .. 

7,4  grader nu kl, 10,25  ..

Sitter här och lyssnar på Maluo  efter tio ..

Det började med MATS  .. ELELR som jag ofta säger ICA-JERRY ..

NEj .. nu är det snurrigt .. Vad tusan heter han .. 

GLADA HUDIKTEATERN ..   var det som var i studion i dag ..

JAG OCH NAMN ..   tappar det ofta .. speciellt när det är  namn jag bara hör ibland .. DET är lite av mitt FIBROMYALGI - PROBLEM ochså .. att jag tapapr ord ibland ..

Lite kattbilder på mina änglakatter .. 

Tulpaner .. det blev en ros mitt i ..

DESSA PHOTOSCAP-bilder är  ärldre bilder.. tagna för länge sedan .. eller  nån gång .. kollarde bara runt lite i den mappen och tar lite där .. hade inga andra nya bilder i dag ..

 

SNART är det vinter .. oj detta är från när jag bodde på Kyrkogatan .. den natten hade det vräkt ner snö .. men det var lite innan .. då fick jag ta skotthjälp .. tror jag slipper det här.. för här är det tak över  ..

Snart kommer våren åter .. då blåmesen bygger bo igen ..

En solig dag på väggen vid Kyrkogatan ..

DET får räcka för i dag ..

HEj svejs

Kategoriserat som Vardagsliv
 

I går på min stadscykeltur

TISDAG den 14 oktober .. JAG hade bestämt att jag skulle till den mobila sopstationen .. den öppnade kl, 14,00 . knappt 5 minuter ifrån där jag bor  med cykel .. sedan skulle jag till ICA .. seniorrabatt på tisdagar  .. VAKNADE med blixtrande huvudvärk .. sällan jag har ont där ..

SÅ ringer en fd granne .. hon har en vävatelje .. där beställer jag fibervadd till mina kattmöss .. JAG SA: få se.. huvudet är ont .. och jag ska till sopstationen.. kan bli lite mycket .. så om jag inte dyker upp  .. får dom ligga till nästa tisdag .. dom har bara öppet på tisdagarna ..

MEN vädret var kanon .. så vid 12-tiden tar jag cykeln..  pumpar den först .. så far jag iväg.. genom NÄSTAN hela staden ner till väster .. till optikern .. skulle byta batteri  i mitt arbandsur ..   PÅ vägen lite efter torget .. går jag in på apoteket .. BLÄ .. ögondroppsflaskan ligger kvar hemma .. kom inte på sorten .. jag har mina på recept .. men tar dessa när det blir lite  för jobbigt. ibland ..

så far jag en bit till  ..  till urmakeriet ..

KOMMER ut med denna på armen  .. hade funderat på att köpa en ny .. knappt 500:- .. så när han ska till att byta batteriet .. säger jag .. vänta .. jag har hittat en klocka som jag vill .. OCH så blev det  ..

Åker tillbaks samma väg en bit .. stannar till vid banken och tar ut några hundringar .. för vävateljen tar bara kontanter ..

Svänger in vid torget ner mot Nyköpings hus.. det är den gatan jag ska ta .. stannar vid optikern .. tänkte köpa droppar där och fråga om en ögonvitamin.. DÅ hade hon semester några dagar .. så fortsätter jag till nästa tvärgata .. den passerar jag ..

så är jag vid ån .. där ateljen är.. ser detta färgranna träd..

 GÅR in och pratar en stund med fd grannarna och handlar vadden ..

HAR spännband med mig .. gör ett par små pyshål .. och tar om banden ..

SÅ lägger jag det på pakethållaren ... Fortsätter ner mot N, Hus .. svänger vid  och över bron som är på bilden med den fina trädet

Då kommer jag förbi kyrkan .. sedan en bit till förbi Tandkliniken .. snart nere på storgatan .. men svänger in gatan innan .. där i hörnet jobbar Anita min dotter .. går in 5 minuter och pratar lite .. så hem .. oj den sega stockholmsbacken den får jag gå med cykeln .. hem en kort stund.. packar cykeln med tre kassar .. och en ½sopsäck med strimlat papper.. i kassarna dels två med den trasiga Skrivare som jag har delvis demolerat .. så den gick ner i två kassar .. men jag fick gå samma väg jag cyklade en dryg timme tidigare .. får hjälp vid sopstationen att ta av det från cyklen .. NU var jag av med det skräpet .. BRA ATT DOM kommer lite då o då .. en gång i månaden .. för har man ingen bil .. så kan man bli av med saker som den vanliga sopstationen inte tar .. ..

Så åker jag till ICA och handlar .. tre kassar  med hem .. nej en lite väska hade jag .. KÖPTE en varmkorv där för nu var magen sugen .. efter dryga tre timmar  .. runt på stan och till soporna och hadlat på ICA ..

JAG fick gå hem med cyklen .. nästan hemma där var denna lilla pippi en talgoxe  vid några buskar .. 

NÄR jag kom innanför dörren hade posten kommit ..tog den och la den på fotpallen vid min tv-fåtölj ..

OJ OJ vad trött jag var nu .. men måste plocka in det som ska in i kylen ..

Plockar upp allt på bänken först .. sedan in där det ska vara .. suddigt blev det denna gång .. 

Skulle ha två svart blomfat .. men det blev dessa krukor istället .. fanns inga svart fat .. bara lerfat ..

Efter den dagen så somnade jag framför tv-n och sov en dryg timme  .. vaknade lagom till KENO-ot klockan 18,50 ..

SOV sedan som en gris hela natten till 09,30 ..

I dag har jag bara slöat .. lite har jag pysslat med .. skrev ut några lappar.. gjorde ett par tabeller till mina konton .. det är ju lite nya och ändrade konton ..

Klockan 16,35 blv det ett väldigt konstigt ljussken ute ..

Även på framsidan var det detta konstiga sken .. men en kvart senare var det som vanligt igen  ..

DET minskar med löven på trädet utanför köksfönstret ..

En skata var där och for runt.. men det blir inte bra kort genom mina konstig fönster..

NU får det räcka för i dag ..

HEJ SVEJS..

Kategoriserat som Vardagsliv
 

HEJSAN denna grådisiga måndag

Glad öpverraskning i köksfönstret i morse ...

Knopp i min ORKIDÈ .. första gången jag fått knopp .. Trevligt ..

2 oktober   köpte jag ny skrivare .. jag fick igång allt utom scannern .. min engelska är ju inte så bra ..  men det spelade ingen roll .. fick in svenska .. hur jag skulle göra .. men scannern .. där blev det nåt fel .. men så var det en massa andra inställningar ..

så I DAG fick jag hjälp av min trevliga DATA-KILLE

BERT ..  han kopplar upp sig via telefonen .. så jobbar han med det han ska .. han ser allt på min dator ... Nästan en hel timme tog det .. fick instalera om allt .. MEN nu fungerar det som det ska .. men en räkning kom för en stund sedan .. det visste jag ju .. samma jobb även om han sitter hemme eller på kontoret  ..  elelr åker hit .. BARA jag som får sitta med en telefonlur i handen  .. ok jag kan lägga ifrån mig den lite då o då ..

Kan inte jag själv ... så är det tur att andra kan  ..

Dagen har för övrigt varit lite slöig ..

Men stickat lite  ..  kollat på tv-n samtidigt .. lunchat .. vattnat blommor .. fikat ..

så lite har jag fixat  .. nyss ute med 4 påsar sopor .. plast  .. skräp  .. två med kompost  .. en från balkongen .. vinterstädat ½  ..

tar resten en dag när solen kommer .. nu är det bara 8 grader ..

JA ja .. vill man finns det nog att göra .. skulle behöva plantera om några blommor .. men  inte kul .. så få se när den lusten kommer .. nån gån .. måste det ske ..

HEJ SVEJS för i dag ..

 

  

 

Kategoriserat som Vardagsliv
 

Jobbigt att läsa tidningen i dag

En av mina äldsta vänner hade gott bort 88 år ..

skulle fylla 89 den 1 januari  ..  Visste att hon var dålig .. men det gick väldigt fort nu på slutet .. pratade med hennes bror för ett par veckor sedan ..

 VILA i frid nu GUN-BORG ..

NU får du förenas med din ÄLSKADE OLLE .. som jag vet att du saknade mycket .. det är 8 år lite drygt sedan han gick bort .. OCH nu slipper du oroa dig för dina sjukdomar .. 

JA så jobbigt det är ibland ..

NU kom sorgen efter min MAMMA upp i ljuset igen ..

hon gick bort den 22 augusti  .. 2½ månader ungeför sedan ..

Så läste jag på FACEBOOK i morse .. min systerdotter skulle åka till SKÖVDE  troligen för sista gången  .. då slog det slint i skallen på mig ..

DET blev lite för mycket då .. ..

SÅ det blev inget MALMKÖPING i dag .. ORKADE inte följa med ..

SÅ ULLA kom och hämtade sakerna jag hade fixat i ordning till försäljningen ..

två almanackor .. två par tofflor  och tio kattmöss packade två o två ..

NÄR jag var ut till Ullas bil och lämnade påsen .. passade jag på att fota några löv ..

OCH en väldigt lite colaburk stog på cykelstället .. men det syns inte här ..

NU kan man ana BADHUSBYGGET .. på andra sidan vägen .. och parkeringen  ..

Var tvungen att göra något .. så det blev en del städning på balkongen ..

Trapphyllan viken mot väggen .. den andra hyllan får stötta den .. Blir det vinter o snö .. ska det nog stå bra där .. gick ju bra förra vinter ..

DET här ska in i grovköket .. och till sophuset  .. halva balkongen klar ..

Gräddade pannkaka i går ..

 tog några kalla till mat i kväll .. med lite smör på .. och en fika ..

Det går bra  det också .. .. NU är det kolsvart ute .. oj oj vad fort det svartnade utanför  .. nyss var solen där ..

NU ska jag fortsätta att slöa .. huvutet är inte riktigt med mig ..

HEJ SVEJS .. vara rädda om varandra  ..

Kategoriserat som Vardagsliv
 

14-10-10 14:05 | Min vardagsvärld | Kommentera |

JA ja .. i går regn i dag sol  ..  då låg jag o lyssnade på regnet nästan hela natten .. jo då jag sov bra .. men vaknade ofta för att det slog på fönstret  ..

Det var i går natt .. sov bra i natt ..

vaknade  till lite sol o dis ..  8 grader då ..

Så när jag satt vid datorn .. lite senare .. 08,45 .. får jag se  hur dimman bara rullar in över baksidan .. innergården ...

Så här såg det ut över parkering .. oj oj ..

MEN nu några timmar senare .. 13,40  är det sol o moln ..

Denna bilden tog jag vid 11-tiden .. molnen vandrar fort ..

KL, 13,45 .. kan tro att jag är i skogen .. Jag står på balkongen .. zoomar in stammarna som är snett åt vänster ... björkarnas löv bildar en fin matta där nu ...

Åt höger hänger en matta på vädring ...

Det här gillar jag inte  .. låna vagnen .. ok ..   men kör tillbaks den ..

I onsdag var jag på stan .. sent på dagen skulle vara på ett möte 16,15 ..

Lövet .. dekorerat en kofångare på en bil .. Kråkan .. kollade läget när jag gick .. eller var det när jag kom hem .. var fåglar där både och ..

Svamparna vid en stubbe nånstans på vägen  ..

OCh trädet utanför fönstret ändrar färg varje dag ..

Var till ica en dag .. kunde bara inte låta bli dessa ...

TVÅ kalendrar  .. två par tofflor   10 kattmöss .. det ska med till

SBU:s höstförsäljning i Malmköping i morgon lördag ..

Tofflorna ska sys ihop .. men det är fixat nu ..

 

Här är kattmössen .. innan dom blev packade två o två ...

Bruka skänka några om jag har hunnit med att fixa till lite .. annat som skänks ..  är hembakat .. syltat  mm  mm allt är skänkt av oss medlemmar .. sedan kommer det några andra .. men mest medlemmar så är det auktion .. så det kommer in pengar till föreningen  ..

Trodde jag skulle få ordning på scannern i går.. men han hade väl inte tid .. så hoppas han ringer i dag .. annars får det väl bli på måndag  ..

FÖR övrigt fungerar skrivaren  som den ska ..

Men denna teknik .. inte lätt alla gånger ..

NU är det snart fikadags ..

HEJ SVEJS ...

 

Kategoriserat som Vardagsliv
 

14-10-07 11:08 | Min vardagsvärld | 1 kommentar |

ÄR det just nu ....

Väntar på städninge om ett par timmar .. så jag har plockat undan lite  .. det liksom .. stämmer så bra att ta det då innan hon kommer...

OM DET BEHÖVS

Skrivaren fungerar .. men inte SCANNERN .. får ringa min data-kille

OM nån dag  .. JUST nu lite annat ..

VISITKORT till en tjej .. klara .. ska bara skrivas ut om dom blir godtjända .. hon ska kolla så det inte är några fel någonstans ..


SÅ ringde den  andra .. TJEJEN som jag gör visitkort   och PRESENTKORT till  .. nu ville hon ha presentkort .. men se hon har bytt adress och verksamhet .. nu är det ansiktet som ska få behandling .. förut var det fötterna .. ok hon höll på med ansiktet lite vid sidan om .. nu blir det mest det

Först ska jag ha klart tofflorna till helgen då det  blir försäljning i Malmköping i SBU:S regi .. den årliga höstförsäljningen där ..

Nästan klara är dessa .. så finns dom gråmelerade ..

I går fick jag åter se en blomma i denna .. tror det är nån variant av kroton .. eller .. vet inte  .. efter ett tag kommer det liksom en massa honungsdroppar från dom där må "kulorna"  ..

Kollar lite med ryggen mot tv-n .. tittar lite då o då  på MALOU ..

SNART fika..

MEN fy attan vad det regnar i dag ..  9 grader ..

HEJ SVEJS ...

Kategoriserat som Vardagsliv
 

Ibland hinner jag inte med allt jag vill  .. eller orkar ..

Fibron och vädret sätter käppar i mitt HJUL...

I dag var jag till ICA .. i ombyggnadsröran .. Nyss hade jag lärt mig hitta efter ett års boende här i Brandkärr.. SÅ    BÖRJA om från början kan man väl säga .. MEN personalen är också lite villsna nu  ...

 I går var det SKÖRDEMARKNAD  vid MIKAELISKOLAN .. där två av barnbarnen gick en period..  ..

Snygg ingång till SKOLOMRÅDET ..

DET började med FIKA där och snack med dotter o måg.. och deras bekanta .. vilken trevlig pratstund det blev.. så runt och kolla in läget ..

Ett av alla stånden .. men billigt är det inte.. men trevligt..

DET skulle bli nån form av uppträdande .. men jag var på väg till nästa ställe .. hade köpt två påsar bullar .. dom var JÄTTEGODA ..

och nya grytlappar för ½ priset .. ändå 40: -

VID nästa ställe GANSKA nära .. nästan så man hörde musiken från det ena till det andra stället .. DÄR var denna fina frökapsel ..

MUSIKEN .. en tjej o en kille sjöng.. dansbandsmusik .. DÄR BJÖRKARNA SUSA var den 4-e melodin jag hörde.. sedan tog dom paus eller slutade .. var på väg hem.. sprang på dottern o jänget .. då var dom där ..

Hemma vägde jag äpplena som jag fått från två VILLA-TRÄDGÅRDAR på hemvägen .. 2½ kg drygt .. bullarna som var goda och grytlapparna ligger där .. VILKET toppenväder det var .. Först på morgonen var det mulet.. men till kl, 11, när jag gick var solen på väg fram .. sen var det toppen hela dagen .. vännen firade en son i Stockholm ..  blev upphämtad  av Norrköpingsonens fru .. och två sönerna ..

 

I dag har jag kört ut några dokument.. provat på min nya skrivare .. funkar bra .. DÅ är det bara Scannern som ska igång .. fattar noll där ..

Men det blir en senare historia.. min vän DATA-BERT får nog hjälpa till ..

FICK inte med det .. men oj vad löven dalade när jag gick förbi där på väg till ICA .. i dag .. i slutet av huset där jag bor.. kan gå där.. då kommer jag in på framsidan ..

Bara ett löv med dropapr på ..

ICAs RAGGI-GARN till  tofflorna som jag stickar nu ..

Stickade ett par.. eller är på gång med ett par.. varför detta skrivade där.. jo min systerdotter ville ha ett par.. och då blev det tal om färger och mönstret  .. därför fotade jag av garnerna på ica ..  det garnet är fint..

Färgerna beror lite på var man börjar och varv och antal maskor.. Att det är melerat i det vita partiet .. beror på att jag har ett svart garn .. BIGG VERONA   också Icas  .. en aning tunnar men det gick bra .. ändå att stick så som jag har gjort..

Men hon ska ha ett par i orangefärgat ..  

Ja det var detta.. åt den sista biten av PAJEN till mat i dag ..

HEJ SVEJS ..

Kategoriserat som Vardagsliv
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 |
Min vardag med bilder
 
 
 

Annons: