Bjud in våren till valborg

Växthuskänslan fixar du enkelt på verandan bakgården eller i ett uthus. Duka i olika görna nyanser, blanda antikviteter och bruksföremål. Och låt bordsdekorationerna vara ätbara.

Bjud in våren till valborg
Blommande lönn
Kvistar från vårblommande träd förstärker trädgårdskänslan.
Bjud in våren till valborg
servetter
Grova snören och linneservetter ger en lantlig känsla.
Bjud in våren till valborg
Gröna örter
Duka med ätbara örter så kan gästerna välja sina egna favoriter.
Bjud in våren till valborg
Sparris
Dekorera med förrätten… Bjud skirat smör och flingsalt till.

Dukningstips

1. Dekorera med gamla böcker

2. Gör en bordsplacering/servettring med hjälp av etiketter och grova snören.

3. Bjud på färska kryddior direkt ut krukan.

4. Ställ lättkokta sparrisar i ett glas med skirat smör och flingsalt. Sparrisarna blir jättefina ätbara bordsdekorationer.

Av Karolina Olson Haglund och Madelin Downey

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top