Härlig helgmiddag med svenska smaker – viltfärslimpa och hjortron & glass

Festligt, bekvämt och vansinnigt gott! Viltfärslimpan steker klart i ugnen undertiden du fixar tillbehör. De knapriga havreflarnen med kardemummasmak bakas på en liten stund. Våra svenska skogar och myrar bjuder till fest - välkommen!

Köttfärslimpa är bekväm mat. Och glass till efterätt – kan det vara enklare? Men de här uppgraderade versionerna av klassiska rätter är allt annat än simpel mat – nu blir det festligt och gott med härliga svenska smaker!


Härlig helgmiddag med svenska smaker - viltfärslimpa och hjortron & glass

Huvudrätt

Viltfärslimpa med rotfrukter och lingonsås

2 timmar   Recept från Icakuriren.se

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top