Stäng X
 













































































 
 
 

Klassiska semlor och nya favoriter

14-01-17 14:00
close
loading
Semlerutor för stora kalas

Semlerutor för stora kalas. Foto: Ulrika Pousette

Hallon- och blåbärssemlor med mandelmassa

Hallon- och blåbärssemlor med mandelmassa. Foto: Ulrika Pousette

Vi älskar våra klassiska semlor med eller utan varm mjölk. Konditorn Mia Öhrn bjuder oss på både klassiker och några varianter.

När det gäller semlor går smaken ofta vitt isär, vissa gillar mycket grädde och mandelmassa och litet lock, andra lite mandelmassa men ett stort lock. Bakar du egna semlor kan alla få precis som de vill. Ät semlorna som de är till en kopp kaffe eller njut dem som hetvägg med varm mjölk.

Klassiska semlor med krämig fyllning
Minisemlor till buffébordet
Semlerutor för stora kalas
Hallon- och blåbärssemlor med mandelmassa
Chokladsemlor med kokosfyllning

Av Mia Öhrn

 

Kommentarer

 

Skriv kommentar

Rubrik:
Namn:
   
 
close
loading

Här är årets bästa glögg

 

Foto: AP
close
loading

Rieslingvinerna som får högsta betyg

 

close
loading

Miniguide: Toscanska viner

 

Så lyckas du med baket

Nybörjare eller van bakare - vi har samlat recept för alla på vår härliga nya baksida.

 
close
loading

Enheter och omvandlingstabell

 

Smaka på Sverige: Jämtland

Icakuriren utforskar svenska smaker i Sveriges olika landskap. Vi har tagit oss till Jämtland, känt för sitt genuina mathantverk. Läs om resan och ta del av de spännande recepten här!

 
Drycker
Alkoholfria dryckesalternativ
close
loading

Goda alkoholfria alternativ

 

Mandelrullar med chokladmousse
close
loading

Gott med kaffe

 

SNABBSÖK RECEPT

Paj  Festbuffé  Drink  Husman

Köttfärs  Fläskfilé  Lax  Soppa

Pasta  Grönt   Kyckling  Baka


Söker du recept? Skriv direkt i fritextfältet. Du kan söka på flera ord samtidigt.

 
 
 

Annons:

 

 

 

 

 

 


Annons: