Annons:

 
Stäng X
 

 
 
 
Helgmys & snacks

Här har vi samlat våra mest populära recept så att du kan bänka upp i soffan med lättlagat gott, snacks, dip och så förstås något gott att dricka.

 

Snacks
close
loading

Fem utvalda smårätter som plockmat

Plockmat är mångas favorit till fredagsmyset som kanske också äts i tv-soffan. Hitta favoriter både till stora och små i familjen. Här har vi valt ut sex av läsarnas favoritsmårätter.

 

Släng ihop snacks snabbt

Här har vi samlat snacks som höjer stämningenpå festen eller i tv-soffan. Inget av tilltuggen tar mer än halvtimme att laga.

 
close
loading

Här är säsongens bästa roséviner

Dryck |

Hur vi längtat efter ljusa, ljumma kvällar! Då vill många läppja  på ett glas rosa. Här är säsongens bästa roséviner på flaska och box.

 
 

Eisenmans nötblandningar för glöggen och andra fester
close
loading

Tortillatåra recept
close
loading

Tortillatårta med hemgjorda tillbehör

 
tacofest
close
loading

Festlig tacomiddag

 
 


snacks fredagsmys
close
loading

Nyttiga snacks till fredagsmyset

2 kommentarer
Hälsa |

Slopa onyttiga chips och snacks till fredagsmyset. Här bjuder GI-experten på goda snacks som är snälla mot kroppen. Vi bjuder på recept för den sötsugne och alternativ till chips.

 

tapas
close
loading

Duka upp med tapas

Kommentera

Traditionen att äta tapas kommer från Spanien, där man sitter och umgås och äter flera smårätter på mysiga tapasrestauranger. Gör ett recept som förrätt till huvudrätten – eller gör alla och servera som buffé. Tapas görs ofta av havets läckerheter – här sill, krabba och räkor. Den spanska lufttorkade serranoskinkan passar utmärkt till en potatisomelett, tortillan.

Silltapas med senap och citron

Chilikrabba på vitlöksbröd

Tortilla med serranoskinka

Räkor med lime

 
 
 

 Annons: