Vill du ha ännu fler grilltips hittar du dem på vår grillsida – icakuriren.se/grilla
På icakuriren.se/vin hittar du vintips till grillmiddagen
Glödgrillad blomkål med hasselnötterBlomkålen får helt ny stil när den grillas rakt i glöden och matchas med brynt smör, hasselnötter och salvia
|
|
Helgrillad forell med fänkålGlöm det där med att det skulle vara bökigt att grilla fisk. Här fyller vi forell med citron och fänkål och grillar hel i halster.
|
|
Rostad majssallad med sojavinägrettEn enkel vinägrett på soja, citron och olivolja bryter fint mot söta majsen och löken.
|
|
Primörbetor med picklade senapsfrönInlagda senapsfrön och gräddfil ger spännande syra åt primörbetorna. |
|
Tomatsallad med vitlökskrutongerVitlöksfrästa krutonger, krämig avokado och en aning chilipeppar ger smak åt tomatsalladen som hämtat inspiration från den italienska brödsalladen panzanella. |
|
Grillad kyckling med örtsmörGeneröst med örtsmör och en torr kryddblandning ger en grillad kyckling som är packad med smak. |
|
Vit bönkräm med harissa
|
|
Choronsås |
|
Långbakad karré med äppleEn av de viktigaste ingredienserna i det här receptet stavas tid, karrén bakas långsamt i ugn och röks |
|
Lemonad på svartvinbärsbladProva på en annorlunda lemonad gjord på svartvinbärsblad, citron och mynta. Lika god alkoholfri som spetsad. |
|
En snabb sås till de kryddiga päronen gör du med hjälp av karamelliserad mjölk på burk som smaksätts med kardemumma och en aning flingsalt. |