Michelle Obama rockar loss till Beyoncé

Här rockar the First Lady Michelle Obama loss till superhitten Single ladies av Beyoncé.

I torsdags gästade Michelle Obama den brittiska komikern James Corden i The Late Late Show.

Programmet har ett inslag där programledaren ska “samåka” till sitt jobb tillsammans med en kändis, för att kunna åka i den så kallade samåkningsfilen. Under bilfärdens gång pratar James Corden med gästen och tillsammans sjunger de högt och ljudligt i bilden, oftast till gästens egna låtar.

Dock såg torsdagens program lite annorlunda ut, det gästades nämligen av the First Lady Michelle Obama. Allt börjar med att en lite smått klumpig och nervös Corden kör upp till grindarna vid Vita huset för att delta i en guidad tur på området.

Överraskande nog är det Michelle Obama själv som sätter sig i bilen för att ge den guidade turen, av platsen som varit hennes hem de senaste åtta åren. Efter en stund av pratande slås radion på och tillsammans rockar de loss till en av tidernas största låtar Single ladies av superstjärnan Beyoncé.

I klippet här nedan kan du se det otroligt oväntade, roliga och hjärtevärmande klippet.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top