TV: Kolla in Ikeas nya inomhusträdgårdar

Ikea har hängt på trenden med små inomhusträdgårdar. Nu kan alla hoppa på den nya hobbytrenden för en relativt billig peng.

Drömmen om en egen trädgård förblir en dröm för många stadsbor med gröna fingrar. Men med inomhusträdgårdar i miniformat kan man få viss grön tillfredställelse, trots att man bor trångt i stan. 

När nu Ikea lanserar sin egen serie för trädgårdsodling inomhus så lär succén inte vänta. Tänk bara hur härligt men egenodlad sallad eller basilika.

Systemet bygger på hydroponik som är ett sätt att odla utan jord. I stället för att ta näring från jorden så vattnas växterna med en vattengödningslösning. Odlingssättet är granskat av experter och enligt dem så ska det inte finnas någon skillnad på slutprodukterna, jämför med jordodlat. 

Här är en riktigt snygg film som visar hur kul man kan ha med kitten. 

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top