Bakskola cupcake

Sigmund Kaarstad visar steg för steg hur man tillagar läckra amerikanska cupcakes. Bläddra i bildspelet och se tydligt alla stegen. Proffstips i artikeln.Cupcakes med choklad

Baka cupcakes med Sigmund. Foto: Arne Adler


Visa album

Proffstipset

  • Veckade pappersformar finns i fler storlekar. Använd gärna två formar i varandra, annars kan kakorna flyta ut för mycket. Fyll ej formarna mer än 3/4 fulla.
  • Kakorna måste vara helt kalla innan toppingen, en sorts smörkräm som blir lite mindre fet eftersom hälften är färskost, spritsas på. Annars smälter krämen och blir platt.
  • Topping som gjorts med råsocker flor får en lätt colasmak som passar till chokladen i kakorna. Om vanligt florsocker används kan krämen färgas i olika färger med hushållsfärg.
  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Mer att läsa

    Idag
    Helgens mat: Äpple på menyn
    • Relationsexperten: Så bryter du ensamheten
      Icakurirens relationsexpert Ingemar Gens: Många av de frågor Icakurirens relationsexpert Ingemar Gens får handlar om ensamhet. Här delar han med sig av åtta tips för att få kontakt.
    Igår
    "Mother" är Sveriges första sockerfria restaurang