Papadums med tomatsalsa och Palak paneer
Njut av vegeratisk indisk mat. Det är både gott och lättlagat. Foto: Björn Tesch

Papadums med tomatsalsa och Palak paneer

Frossa i spenat och indiska kryddor i den indiska vegetariska festrätten palak paneer. Färskosten paneer fixar du enkelt själv. Inled middagen med krispiga papadums med tomatsalsa.[i=1155505;w600;nb;nl]Här hittar du fler helgmenyer

Att dricka till

Kallt lageröl eller kylt halvsött vitt vin passar bra.
Öl: 71224 Kingfisher Beer, Indien, 33 kr för 660 ml flaska (beställningsvara).
Vin: 2404 Orvieto Amabile, Italien, 59 kr.
Alkoholfritt: Äppelcider

Dryckestips: Charlotte Sjögren

  • Få icakuriren.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

  • Mer att läsa

    Igår
    "Folk får kalla mig betongsosse"
    • 12 sätt att njuta av London
      London har tagit tillbaka sin plats som det populäraste weekendresmålet. Icakuriren har letat fram tolv nya Londontips bortom Oxford Street och Piccadilly Circus.
    • Helgens mat: Sallad med asiatisk påbrå
      Nudelsallad med sesamstekt lax är fräsch helgmat. Avsluta med marängsviss.
    • Tre vardagsrätter med squash
      Squash är mild i smaken och matchas tacksamt med det mesta. Vi serverar den i grön soppa, krämig frittata och gör en "pasta" på rå squash.
    • Din gamla nalle kan vara ett fynd
      Dina gamla Barbiedockor eller modelljärnvägen som samlar damm på vinden kan ge klirr i kassan. Här är vad du ska titta efter – och vad de kan vara värda.