Du behöver
- 4 st kycklingfiléer
- 1 msk olja
- 1 tsk salt
- 1 krm peppar
- 8 skiva parmaskinka
- 1 dl kesella 1%
- 1 msk olivolja
- 1 msk fransk senap
- 1.5 krm salt
- 0.5 st isbergssalladhuvud
- 8 st marinerade soltorkade tomater
- 12 skiva formfranska
Gör så här
1
Stek kycklingfiléerna i oljan i en stekpanna cirka 6 minuter per sida. Kontrollera att kycklingen är genomstekt, det vill säga att köttsaften är klar utan rosa inslag. Krydda med salt och peppar. Skär kycklingfilén i skivor.
2
Bräck parmaskinkan hastigt i stekpannan.
3
Blanda kesellan med olivolja och senap. Smaka av med salt.
4
Skölj och strimla salladen. Strimla tomaterna. Rosta bröden i brödrost.
5
Lägg ihop brödskivorna tre och tre med kyckling, skinka, kesellaröra, sallad och tomater emellan.
6
Stick i trästickor rätt igenom bröden och skär dem mitt itu till trekanter.
7
Servera en tallrik jordgubbar med mjölk efter club sandwichen.