Blodpudding med farinäpplen

Du behöver 50 g bacon (3 remsor) 1.5 tsk smör 1 st äpple (ca 100 g) 1 msk farinsocker 150 g blodpudding skuren i skivor...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • 50 g bacon (3 remsor)
  • 1.5 tsk smör
  • 1 st äpple (ca 100 g)
  • 1 msk farinsocker
  • 150 g blodpudding skuren i skivor
  • persiljekvist ev en

Gör så här

1
Knaperstek baconskivorna. Ta upp. Smörstek äppelskivorna pudrade med farinsockret. Stek blodpuddingen.

2
Lägg upp av allt på het tallrik.


Kommentar:
Här är ett av våra budgetrecept! Fler hittar du på länkarna här bredvid.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top