Nya hembakade favoriter – matbröd med dinkel, frukt, frön & glutenfritt

Unna dig en godare frukost och kvällsfika med extra härligt hembakat bröd. Vi bakar på dinkel, rågmjöl och glutenfri mix!

Inget sprider trivsel mer än doften av nybakat bröd. 

Här är fyra ovanligt goda recept att njuta av vid helgens långfrukost, till kvällsfikat eller som mellis.

Bröden är bakade på olika goda mjölsorter och på morötter, frön frukt och nötter. För den som är känslig för gluten frestar vi med fantastiskt saftiga och goda tekakor.

Baka, ät och njut!


Nya hembakade favoriter - matbröd med dinkel, frukt, frön & glutenfritt

Frukost & brunch

Kalljästa frallor med valnötter och torkade aprikoser

15 minuter   Recept från Icakuriren.se


Nya hembakade favoriter - matbröd med dinkel, frukt, frön & glutenfritt

Frukost & brunch

Dinkelformbröd med frön

20 minuter   Recept från Icakuriren.se


Nya hembakade favoriter - matbröd med dinkel, frukt, frön & glutenfritt

Frukost & brunch

Glutenfria tekakor av bovetemjöl

25 minuter   Recept från Icakuriren.se


Nya hembakade favoriter - matbröd med dinkel, frukt, frön & glutenfritt

Frukost & brunch

Gyllene morotsbröd

20 minuter   Recept från Icakuriren.se

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top