Skinkgratäng med fyllning från frys och burk

Du behöver 2 påsar färdigkokt ris 250 g skivad rökt skinka 4 dl frysta grönsaker 2 burkar champinjonstuvning Gör så här 1 Smörj en eldfast...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 påsar färdigkokt ris
  • 250 g skivad rökt skinka
  • 4 dl frysta grönsaker
  • 2 burkar champinjonstuvning

Gör så här

1
Smörj en eldfast form. Häll i riset och lägg på några skinkskivor. Lägg på grönsaksblandningen och krydda. Lägg på ytterligare skinka och avsluta med champinjon-stuvningen.

2
Grädda högt upp i ugnen i 15 minuter på 200 grader.

3
Servera med ett gott bröd och avsluta med en banan.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top