Färsk pasta med tomater,kapris och svartpeppar

Du behöver 2 msk olivolja 2 st burkar krossad tomat 1 tsk honung cocktailtomater halverade 1 st burk kapris (300 g) 400 g tagliolini kokt...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 msk olivolja
  • 2 st burkar krossad tomat
  • 1 tsk honung
  • cocktailtomater halverade
  • 1 st burk kapris (300 g)
  • 400 g tagliolini kokt enligt anvisningarna på förpackningen
  • grovt salt
  • svartpeppar

Gör så här

1
1 Värm olivoljan i en stekpanna. Tillsätt tomatkross och honung. Rör om och låt koka upp.

2
2 Lägg i tomater och kapris. Låt småkoka i 10 minuter.

3
3 Vänd ner den heta avrunna pastan. Salta och peppra generöst.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top