Äppel-, apelsin- och morotsjuice med färsk ingefära

Du behöver 1 st apelsin 1 st äpple 0.5 st morot 1 bitar ingefära av en mandels storlek Gör så här Skala apelsinen, skölj äpplet...

Tillagningstid: 5 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 st apelsin
  • 1 st äpple
  • 0.5 st morot
  • 1 bitar ingefära av en mandels storlek

Gör så här

Skala apelsinen, skölj äpplet och skala morot och ingefära. Skär frukt och morot i bitar och kör allt i råsaftcentrifugen. Servera i glas med rejält med isbitar.


Kommentar:
Tips: Har du ingen råsaftcentrifug kan du blanda äppel-, apelsin- och morotsjuice och smaksätta med lite riven ingefära.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top