Örtsill med pepparrot

Du behöver 3 st sillfiléer (färdiginlagd eller så lägger du in själv, se länk) 3 msk oregano hackad 3 msk hackad persilja 2.5 msk riven...

Tillagningstid: 5 minuter
3 portioner

Du behöver

  • 3 st sillfiléer (färdiginlagd eller så lägger du in själv, se länk)
  • 3 msk oregano hackad
  • 3 msk hackad persilja
  • 2.5 msk riven pepparrot

Gör så här

1
Skär tre sillfiléer i bitar. Varva sill­bitarna i en burk eller ett glas med 3 msk hackad oregano, 3 msk hackad persilja och 2–3 msk riven pepparrot. Avsluta med att hälla på sillspad så

2
att det nästan täcker. Garnera med lite extra pepparrot.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top