Läsar-recept

Ört-och vitlöksmarinerade oliver

Du behöver 1 st kalamataoliver burk 2 st vitlöksklyftor 4 msk olivolja 1 msk persilja 1 msk oregano 1 msk rosemarin 1 msk basilika Gör...


0 portioner

Du behöver

  • 1 st kalamataoliver burk
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk persilja
  • 1 msk oregano
  • 1 msk rosemarin
  • 1 msk basilika

Gör så här

Blanda alla ingredienserna och blanda samman med oliverna, gärna i en plastpåse. Låt stå i kylen ett par timmar innan servering. Häll sedan upp i en skål. Perfekt tillbehör till buffén, grillat m.m.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top