Du behöver
- 1 st bröd t
- 2 msk tomatsås t
- 1 st lök liten gul
- 0.5 st purjolök späd
- 1 tsk olja
- 0.5 st burkar lättonfisk à 185 g
- 3.5 st körsbärstomater
- 0.5 tsk oregano
- pepparmix
- 2.5 msk riven ost
- olivolja lite
Att servera till:
sallad
Gör så här
1
1. Lägg brödet på en plåt och bred på tomatsås.
2
2. Skala löken och skär den i skivor. Ansa och strimla purjolöken. Fräs alltsammans i lite olja tills löken mjuknar.
3
3. Lägg lök, avrunnen tonfisk och tomater på pizzan.
4
4. Krydda rikligt med oregano och pepparmix. Strö över osten. Häll på några droppar olivolja.
5
5. Grädda i 225 graders ugnsvärme, cirka 10 minuter.
6
6. Servera med en sallad.
Tips: Använd glutenfritt bröd i stället för polarkaka om du har celiaki.