After Eight terrin

Du behöver Ingredienser 3 dl vispgrädde 600 g mjölkchoklad 2 msk Dansukker Mörkt Muscovadoråsocker 50 g smör eller margarin, rumstempererat 260 g After Eight Gör...


0 portioner

Du behöver

  • Ingredienser
  • 3 dl vispgrädde
  • 600 g mjölkchoklad
  • 2 msk Dansukker Mörkt Muscovadoråsocker
  • 50 g smör eller margarin, rumstempererat
  • 260 g After Eight

Gör så här

Hacka chokladen fint. Koka upp grädde och muscovadosocker och häll över chokladen. Rör tills det är en slät massa. Tillsätt matfettet och blanda väl. Lägg lite av krämen i en avlång form, lägg after eight plattor ovanpå som täcks med kräm. Fortsätt varvningen, se till att det blir kräm överst. Ställ svalt för att stelna. Doppa formen hastigt i varmt vatten när den skall stjälpas upp. Skär after eight terrin i tunna skivor med kniv som värms i varmt vatten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top