Varm auberginesallad med rödlök, tomat och kapris

Du behöver 1 bitar aubergine (100 g) tärnad rödlök (100 g) skivad 0.5 msk kapris 0.5 st tomat tärnad 1 tsk olja 1 krm salt...


1 portion

Du behöver

  • 1 bitar aubergine (100 g) tärnad
  • rödlök (100 g) skivad
  • 0.5 msk kapris
  • 0.5 st tomat tärnad
  • 1 tsk olja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • persilja klippt

Tillbehör:

bröd grovt mjukt
färskost
plommon
granatäpple
ingefära syltad, skivad

Gör så här

Fräs aubergine, lök, kapris och tomat i oljan tills auberginen känns mjuk. Salta, peppra och strö över persilja.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top