Bagel med kycklingfyllning

Du behöver 2 st kycklingfilé färdiggrillad eller kokt 1 st rödlök liten 0.5 dl valnötskärnor 2 st äpplen 1 st påse babyspenat ca 65 g...

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 st kycklingfilé färdiggrillad eller kokt
  • 1 st rödlök liten
  • 0.5 dl valnötskärnor
  • 2 st äpplen
  • 1 st påse babyspenat ca 65 g
  • 3 msk majonnäs
  • 1.5 dl crème fraîche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 st citron det strimlade skalet
  • 1 st tabasco droppe
  • 4 st bagel

Gör så här

1
är Skär kycklingfiléerna i små skivor eller bitar. Skala och finhacka löken. Hacka nötkärnorna. Klyfta, kärna ur och skär äpplen i små bitar. Strimla spenaten, spara lite hela blad till serveringen.

2
Blanda majonnäs, crème fraiche, lök, nötter, senap och tabasco i en bunke. Vänd ner kyckling, äpple, spenatstrimlor och citronskal.

3
Servera röran i ituskurna rostade bagels tillsammans med de sparade spenatbladen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top