Bananmjukglass med kardemumma

Du behöver 3 st banan 1 tsk kardemummakärnor 4 dl matlagningsyoghurt 1 dl florsocker Garnering granatäppelkärnor Gör så här Gör så här 1 Skiva bananerna...

Tillagningstid: 120 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 3 st banan
  • 1 tsk kardemummakärnor
  • 4 dl matlagningsyoghurt
  • 1 dl florsocker

Garnering

granatäppelkärnor

Gör så här

Gör så här

1
Skiva bananerna och lägg dem i frysen i minst 2 timmar, men helst över natten.

2
Stöt kardemumman i en mortel. Kör alla ingredienser i en mixer eller matberedare väl till en tjock mjukglass.

3
Garnera med lite granatäppelkärnor på toppen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top