Basilikamos med strimlat kött

Du behöver 1 st sats potatismos 4 msk pinjenötter 2 dl basilika hackad Garnering: 13 st basilikablad stora fina Att äta till: lammkött stekt strimlat....


4 portioner

Du behöver

  • 1 st sats potatismos
  • 4 msk pinjenötter
  • 2 dl basilika hackad

Garnering:

13 st basilikablad stora fina

Att äta till:

lammkött stekt strimlat. lammkotletter, eller stekt kalvlever i tunna skivor

Gör så här

1
Rosta nötterna försiktigt i en stekpanna utan fett, eller i 200 graders ugnsvärme. Blanda ner basilikahacket i det heta moset. Lägg upp moset på heta tallrikar.

2
Strö över rostade pinjenötter och garnera med basilikablad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top