Stäng X
 













































































 
 
 

Annons:

 
Boscaiolapizza med svamp och korv
Foto: Anna Huerta

Boscaiolapizza med svamp och korv

 
Matlagningsvy

Recept från

 
 

Betyg (3)

Matskribent

 
 

Nyckelord

Ingredienser

Tillagningstid: 30 min.

  • 1 sats pizzadeg (se separat recept)
  • 1 sats tomatsås (se separat recept)
  • 50 g tunt skurna champinjoner eller portobellosvamp
  • 100 g salsiccia korv i små bitar
  • 250 gram mozzarella
  • Några kvistar färsk rosmarin
  • 1 kryddmått torkad chili ( piri piri)

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250 grader. Baka ut pizzadegen till önskad storlek, bred på tomatsåsen och toppa med svamp, korv och mozzarella. Strö över rosmarin och chili.
  • Grädda sedan i cirka 10 minuter för pizette (småpizzor), cirka 15–20 min för portionspizza, ca 20–25 min för plåt.

Kommentarer

2 plåtar. Tid 30 minuter + gräddningstid

Passar till

Pizzadeg grundrecept
Tomatsås grundrecept
Pantescapizza med kapris
Boscaiolapizza med svamp och korv
Sfiziosa med lufttorkad skinka
Bianca vit pizza
 

Kommentarer

 

Skriv kommentar

Rubrik:
Namn:
   
 
 
 
 
 

Annons: