Boscaiolapizza med svamp och korv

Du behöver 1 st sats pizzadeg (se separat recept) 1 st sats tomatsås (se separat recept) 50 g champinjoner eller portobellosvamp, tunt skurna 100 g...

Tillagningstid: 30 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 1 st sats pizzadeg (se separat recept)
  • 1 st sats tomatsås (se separat recept)
  • 50 g champinjoner eller portobellosvamp, tunt skurna
  • 100 g salsiccia korv i små bitar
  • 250 g mozzarella
  • rosmarin Några kvistar färsk
  • 1 krm chili (piri piri)

Gör så här

1
Sätt ugnen på 250 grader. Baka ut pizzadegen till önskad storlek, bred på tomatsåsen och toppa med svamp, korv och mozzarella. Strö över rosmarin och chili.

2
Grädda sedan i cirka 10 minuter för pizette (småpizzor), cirka 15–20 min för portionspizza, ca 20–25 min för plåt.


Kommentar:
2 plåtar. Tid 30 minuter + gräddningstid

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top