Stäng X
 













































































 
 
 

Annons:

 
Brusande Crème Ninon
Foto: Arne Adler

Brusande Crème Ninon

 
Matlagningsvy

Recept från

 
 

Betyg (6)

Matskribent

 
 

Nyckelord

Ingredienser

4 portioner

Tillagningstid: 20 min.

  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk smör
  • 1 liter höns- eller grönsaksbuljong
  • 500 g frysta gröna ärtor
  • 1 dl Freixenet Brut Nature eller annat mousserande vin
  • salt, peppar
  • 1 ask färskost med pepparrot
  • färsk timjan eller oregano

Gör så här

  • Finhacka lök och vitlök och fräs lätt i smör. Häll i buljong och ärter och koka 10 minuter. Mixa soppan. Häll i vinet och smaka av med salt och peppar. Hetta upp igen. Servera i skålar och toppa med färskost och kryddgrönt.
 

Kommentarer

 

Skriv kommentar

Rubrik:
Namn:
   
 
 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
 
 
 

Annons: