Calvadoskulor med mjölkchoklad

Du behöver 200 g mandelmassa 1.5 msk calvados 200 g mjölkchoklad mandel krossad Gör så här 1 Riv mandelmassan i en skål och blanda den...

Tillagningstid: 25 minuter
15 portioner

Du behöver

  • 200 g mandelmassa
  • 1.5 msk calvados
  • 200 g mjölkchoklad
  • mandel krossad

Gör så här

1
Riv mandelmassan i en skål och blanda den med calvadosen. Rulla cirka 15 kulor av smeten, ställ på ett fat och låt dem bli riktigt kalla i kylskåp.

2
Smält chokladen varsamt i en skål i mikro. Doppa de kalla mandelmassekulorna i mjölkchokladen och lägg på en papprad bricka, strö över mandelsplitter. Låt kulorna stelna i kylskåp.

3
Förvara calvadoskulorna i tättslutande burk i kylskåp.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top