Crostini med kronärtskockskräm och räkor

Du behöver 1 st burk kronärtskockshjärtan 0.5 dl olivolja 1 st citron det yttersta finrivna skalet 3 st kvistar bladpersilja bladen 0.5 st vitlöksklyfta salt...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st burk kronärtskockshjärtan
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 st citron det yttersta finrivna skalet
  • 3 st kvistar bladpersilja bladen
  • 0.5 st vitlöksklyfta
  • salt och peppar
  • 8 st crostini naturella
  • 16 st skalade räkor
  • gräslök en liten knippa

Gör så här

1
Häll av och skölj kronärtskockshjärtana. Mixa dem med olivolja, citronskal, persilja och vitlök till

2
en slät kräm. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

3
Bred kronärtskockskrämen på crostinin, toppa med två räkor

4
på varje. Skär gräslöken mycket fint och strö den över crostinin. Servera!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top