”Eton mess” marängsviss med hallon

Du behöver 3 dl vispgrädde 150 g maränger 5 dl vaniljglass 6 dl färska hallon (frysta går också bra) Gör så här Vispa grädden. Krossa...

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 3 dl vispgrädde
  • 150 g maränger
  • 5 dl vaniljglass
  • 6 dl färska hallon (frysta går också bra)

Gör så här

Vispa grädden. Krossa marängerna och mosa hallonen lätt. Varva allt i en skål och servera genast.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top