Familjens gubbröra på knäcke

Du behöver 3 st matjessillfiléer gärna mogen och lagrad 1 st rödlök 2 st hårdkokta ägg 1 msk kapris 1 st dill knippe 1 st...

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 3 st matjessillfiléer gärna mogen och lagrad
  • 1 st rödlök
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 1 msk kapris
  • 1 st dill knippe
  • 1 st gräslök knippe
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk crème fraîche
  • salt och peppar
  • dillkvistar
  • knäckebröd

Gör så här

1
Skär matjesfiléerna i tärningar. Skala och finhacka rödlöken. Skala och hacka äggen. Hacka kapris, dill och gräslök. Blanda allt med majonnäs och creme fraiche. Smaka av med salt och peppar.

2
Garnera med dillkvistar och servera gärna på knäckebröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top