Du behöver
- 550 g kronfågel kycklinglårfilé
- färskost (typ philadelphia)
- 1 st paket bacon (140 g)
- salt och peppar
- matfett till stekning
- 2 st sparris knippen
- 1 st sparris knippe el 1 burk vit
- pinjenötter
- parmesanost
- sallad
Gör så här
1
Krydda filéerna med salt och peppar.
2
Lägg upp filéerna och lägg en klick färskost på varje och rulla ihop. Vira en baconskiva runt om varje.
3
Stek dem i 225° C i ca 25 min eller tills det kommer klar köttsaft efter stick.
4
Rosta pinjenötterna i en het torr panna. Passa noga!
5
Ansa den vita sparrisen och sjud dem i saltat vatten tills de mjuknar. Prova med sticka eller öppna burken och låt dem rinna av väl.
6
Ansa gröna sparrisen och stek dem i smör, strö över flingsalt, låt även den vita färska sparrisen steka med för att få lite färg. Lägg sparrisen på tallrik och lägg kycklinglårfilérna över.
7
Strö över pinjenötter och hyvlad parmesan. Servera vitt bröd till.
8
Smaklig måltid !