Fiskpinnar med dip

Du behöver 1 paket fiskpinnar Dipsås: 1 dl pressad apelsinsaft 1 msk flytande honung 1/2 dl ketchup 1 msk soja 1 tsk engelskt senapspulver eller...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 paket fiskpinnar
  • Dipsås:
  • 1 dl pressad apelsinsaft
  • 1 msk flytande honung
  • 1/2 dl ketchup
  • 1 msk soja
  • 1 tsk engelskt senapspulver eller
  • fransk osötad senap
  • Timjanmos:
  • potatismos från påse
  • 2 msk färsk (citron)timjan

Gör så här

Stek fiskpinnarna enligt recept på förpackningen. Gör under tiden dipsåsen: Blanda saft, honung, ketchup, soja och senap i en liten kastrull. Koka upp under omrörning och koka in såsen 2-3 minuter tills den blir simmig. Doppa fiskpinnarna i såsen eller skeda den över. Ät timjankryddat mos till.


Kommentar:
Ett recept från Aberdeen i Skottland.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top