Du behöver
- 2 msk lätt crème fraiche
- 1.5 msk majonnäs
- 1.5 tsk wasabipasta efter smak
- 80 g rödkål
- 0.5 st äpple rivet
- salt
- 0.5 st avokado
- 0.5 st citron saften
- 1 bitar fisk stekt eller kokt
- 2 st tortillabröd medelstorlek
- färsk koriander
Gör så här
1
Börja med wasabi-såsen. Rör ihop wasabi med 1 msk crème fraiche och 1 msk majonnäs.
2
Strimla rödkålen fint och blanda med rivet äpple. Rör ner resten av crème fraichen och majonnäsen i rödkålen. Smaka av med lite salt.
3
Skär avokadon i bitar och vänd bitarna i citronsaft. Bryt fisken i bitar.
4
Bygg två tortillarullar med coleslaw, avokado, fiskbitar, wasabimajonnäs och färsk koriander. Slå gärna in snyggt i papper och lägg i en matlåda.