Fisktaco med coleslaw

Du behöver 2 msk lätt crème fraiche 1.5 msk majonnäs 1.5 tsk wasabipasta efter smak 80 g rödkål 0.5 st äpple rivet salt 0.5 st...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • 2 msk lätt crème fraiche
  • 1.5 msk majonnäs
  • 1.5 tsk wasabipasta efter smak
  • 80 g rödkål
  • 0.5 st äpple rivet
  • salt
  • 0.5 st avokado
  • 0.5 st citron saften
  • 1 bitar fisk stekt eller kokt
  • 2 st tortillabröd medelstorlek
  • färsk koriander

Gör så här

1
Börja med wasabi-såsen. Rör ihop wasabi med 1 msk crème fraiche och 1 msk majonnäs.

2
Strimla rödkålen fint och blanda med rivet äpple. Rör ner resten av crème fraichen och majonnäsen i rödkålen. Smaka av med lite salt.

3
Skär avokadon i bitar och vänd bitarna i citronsaft. Bryt fisken i bitar.

4
Bygg två tortillarullar med coleslaw, avokado, fiskbitar, wasabimajonnäs och färsk koriander. Slå gärna in snyggt i papper och lägg i en matlåda.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top