Stäng X
 













































































 
 
 

Annons:

 
Fyllda ägg
Foto: Anders Norsell

Fyllda ägg

 
Matlagningsvy

Recept från

 
 

Betyg (0)

Matskribent

 
 

Nyckelord

Ingredienser

4 portioner

Tillagningstid: 20 min.

  • 4-5 hårdkokta ägg
  • 2 msk crème fraîche
  • 1-2 msk ljus fransk senap
  • 1 knippa gräslök
  • 2 msk finhackad gul lök
  • salt och vitpeppar

Gör så här

  • Skala och halvera äggen. Ta ut gulorna. Kör dem i mixer med crème fraîche och senap samt hälften av gräslöken. Lägg också i löken och krydda med salt och vitpeppar. Kör ytterligare några ögonblick och fyll sedan urholkningarna i ägghalvorna med denna massa. Strö över hackad gräslök, lägg i en plastlåda och ta med på utflykten.

Kommentarer

Ta fram picknickkorgen och gör som Ingela Rosander på Österlen i Skåne: Packa picknick med barnen.

Passar till

Marinerade laxspett
Frittata
Macka från Nice
Kycklinglår med yoghurtsås
Lättbakad kaka med vinbär
Romgrädde till plättar
Blomkålssallad
 

Kommentarer

 

Skriv kommentar

Rubrik:
Namn:
   
 
 
 
 
 

Annons: