Du behöver
- 2 msk olja neutral
- 1 st chili finhackad
- 1 msk ingefära riven
- 2 st vitlöksklyftor rivna
- 1 st Quornfärs påse
- 1 st morot riven
- 0.5 dl fisksås eller ljus japansk soja
- 0.5 dl tamarisoja
- 1 kruka hackad koriander (kan uteslutas)
- 1 dl jordnötter grovhackade torrostade
- 1 st mango tärnad
- 1 st avokado tärnad
- 1 st huvud isbergssallad eller 3 gemsalladshuvuden
Gör så här
1
Hetta upp oljan i en stor panna. Fräs chili, ingefära och vitlök hastigt utan att det tar färg.
2
Tillsätt quornfärs och de rivna morötterna och fräs ytterligare 4–5 minuter på medelvärme.
3
Häll i fisksås och tamarisoja och låt det hastigt koka in.
4
Garnera med hackad koriander.
5
Lägg torrostade jordnötter, tärnad mango och avokado i
6
separata småskålar.
7
Plocka bladen från salladshuvudet och lägg på ett fat.
8
Låt var och en fylla salladsblad med färs och toppa med jordnötter, mango och avokado.