Glöggsangria med granatäpple

Du behöver 1 st vinglögg 750 ml 1 st koncentrerad tranbärsjuice 750 ml 2 st apelsiner saften av 0.5 dl cointreau 7 dl ginger ale...

Tillagningstid: 10 minuter
12 portioner

Du behöver

  • 1 st vinglögg 750 ml
  • 1 st koncentrerad tranbärsjuice 750 ml
  • 2 st apelsiner saften av
  • 0.5 dl cointreau
  • 7 dl ginger ale

Till garnering

2 st apelsiner eller 4 clementiner
0.5 st granatäpple
myntablad
is mycket

Gör så här

1
Häll alla ingredienser utom ginger ale i en rymlig skål.

2
Förbered frukten till garnering.

3
Skiva apelsinerna och clementinerna. Pilla ut kärnorna ur granatäpplet. Hit går det bra att göra i förväg.

4
?Lägg i apelsinskivor, granatäppelkärnor och is i sangrian precis före servering.

5
Toppa med ginger ale.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top