Grillad majs och squash med paprikasmör

Du behöver 4 st majskolvar delade i bitar 3 st squash grovt skivade olivolja att pensla med örtsalt parmesanost ev. finriven Paprikasmör: 150 g smör...

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st majskolvar delade i bitar
  • 3 st squash grovt skivade
  • olivolja att pensla med
  • örtsalt
  • parmesanost ev. finriven

Paprikasmör:

150 g smör rumstempererat
3 msk paprikakrydda mild
1 nypa salt

Gör så här

1
Rör ihop smöret med paprikakrydda och salt. Ställ det i kylskåp och låt vila till servering.

2
Pensla squashen lätt med olivolja och strö på lite örtsalt. Grilla majs och squash tills de får färg runtom.

3
Servera genast med en klick paprikasmör som får smälta över de varma grönsakerna. Strö eventuellt på finriven parmesanost.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top