Halloumi- och squash-sjaslik

Du behöver 1 förp (200 g) halloumiost 1 liten squash 4 körsbärstomater blötlagda träspett olja till pensling 1 krm franska örter Gör så här 1...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 förp (200 g) halloumiost
  • 1 liten squash
  • 4 körsbärstomater
  • blötlagda träspett
  • olja till pensling
  • 1 krm franska örter

Gör så här

1
Skär osten i tärningar. Skär squashen i långa tunna band, gärna med mandolin.

2
Pensla squashbanden med oljan. Trä osttärningar och veckade squashband och tomater på blötlagda träspett. Pensla med olja och grilla runt om. Smula över torkade örter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top