Du behöver
- 1 rödlök
- 4 kokta potatisar
- 2 paprikor
- 3 msk olivolja
- 4-6 dl kokt pasta
- salt, peppar
- 8 ägg
- 1 dl mjölk
- 2 dl riven ost
- 1 krm salt
- 2 msk smör
- 10–12 tunna salamiskivor
- basilikablad
- nymalen svartpeppar
Gör så här
1
Sätt ugnen på 200 grader. Skala och hacka löken. Skala och skiva potatisen. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar.
2
Fräs löken i oljan cirka 3 minuter. Tillsätt potatisen och fräs cirka 5 minuter. Blanda i paprikan och fräs cirka 3 minuter eller tills grönsakerna är mjuka. Blanda i pastan. Salta och peppra.
3
Vispa ihop ägg, mjölk, ost och salt till en slät smet.
4
Hetta upp smöret i en stor stekpanna med ugnståligt handtag. Häll i äggsmeten och toppa med fyllningen. Stek omeletten på svag värme cirka 5 minuter. Sätt in stekpannan i nedre delen av ugnen cirka 10 minuter eller tills äggsmeten stannat.
5
Toppa med salamiskivor och basilikablad. Peppra.