Kalkonwrap med coleslaw

Du behöver 500 g vitkål 1 st morot 3 msk majonnäs salladsblad 1 st rödlök tunt skivad 400 g kalkon rökt i skivor 5 st...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 500 g vitkål
  • 1 st morot
  • 3 msk majonnäs
  • salladsblad
  • 1 st rödlök tunt skivad
  • 400 g kalkon rökt i skivor
  • 5 st tunnbröd till wrap

Gör så här

1
1 Strimla vitkålen. Skala och riv moroten grovt. Blanda morot och vitkål med majonnäs.

2
2 Gör tunnbrödsrullar genom att lägga sallad, rödlök, cole­slaw och kalkon i tunnbrödet. Vik in en bit av brödet nedtill över fyllningen och rulla sedan ihop till en rulle.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top