Korianderskagenröra till nachos

Du behöver 1/2–1 st röd chilifrukt 1 st burk skagenröra (cirka 250 g) svartpeppar från kvarn 1 kruka färsk koriander 30 st räkor skalade, till...

Tillagningstid: 10 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1/2–1 st röd chilifrukt
  • 1 st burk skagenröra (cirka 250 g)
  • svartpeppar från kvarn
  • 1 kruka färsk koriander
  • 30 st räkor skalade, till pynt
  • 30 st chilinachos (eller minikrustader)

Gör så här

1
Kärna ur och finhacka chilifrukten. Krydda skaldjursröran med nymalen peppar. Finstrimla koriandern (spar några hela blad till pynt) och vänd ner den och chilin i röran.

2
Precis före servering: Fördela skaldjursröran på nachos, pynta med örtblad och skalade räkor.

3
Tips! Skagenröran kan förstås bytas mot räksallad, krabbröra, kräftsallad eller liknande.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top