Krämig äppelsås med gurka

Du behöver 2 dl creme fraiche 1 msk majonnäs ½ dl smörgåsgurka 1 litet syrligt äpple, sköljt salt och peppar Gör så här 1 Rör...

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • ½ dl smörgåsgurka
  • 1 litet syrligt äpple, sköljt
  • salt och peppar

Gör så här

1
Rör ihop creme fraiche och majonnäs.

2
Hacka gurkan fint och skär äpplet i små fina tärningar. Blanda ner i såsen och smaka av med salt och peppar.

3
Passar bra till stekt fisk, till fläskkött eller till kyckling.


Kommentar:
Detta är ett läsarrecept av Gerd Anderzon i Helsingborg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top