Kycklingbröstfilé med pasta, fänkål och basilika

Du behöver 2 frp Kronfågel DELi kycklingbröstfilé med riven Västerbottensost® 200 g penne pasta 1 fänkål 8 cocktailtomater (gärna gula) 1 citron, rivet skal och...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 2 frp Kronfågel DELi kycklingbröstfilé med riven Västerbottensost®
  • 200 g penne pasta
  • 1 fänkål
  • 8 cocktailtomater (gärna gula)
  • 1 citron, rivet skal och juice
  • 2 msk olivolja
  • 1 kruka basilika Salt och peppar

Gör så här

Tillaga kycklingen enligt anvisningarna på förpackningen. Koka pastan och kyl av. Skär fänkålen tunt med osthyvel och lägg den i kallt vatten. Blanda en dressing med citronskal, juice och olivolja och dressa den avrunna fänkålen. Dela tomaterna och blanda med pasta, fänkål och toppa med basilika. Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top