Kycklingfilé i grovkornig senap

Du behöver 500 g kycklingfil Kronfågel salt och peppar 2 msk senap grovkornig 200 g grönsaker (ex rädisor, sugar snaps, paprika) 2 msk kapris 2...

Tillagningstid: 30 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 500 g kycklingfil Kronfågel
  • salt och peppar
  • 2 msk senap grovkornig
  • 200 g grönsaker (ex rädisor, sugar snaps, paprika)
  • 2 msk kapris
  • 2 dl vinägrettsås
  • parmesanost Riven

Gör så här

1
Krydda filéerna med salt och peppar. Bred på senapen. Stek filéerna i ugn i 225° C, 15-20 min. Skär grönsakerna i trevliga former. Skär potatisen i skivor. Värm vinägrettsåsen och blanda ner potatis, kapris och grönsaker. Servera filéerna med grönsakerna och riven parmesanost.

2

3
Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top