Du behöver
- 2 dl quinoa tricolore (eller vanlig)
- 500 g kycklingfilé, strimlad
- 1 msk rapsolja
- 1 vitlöksklyfta, hackad
- 3 dl kycklingfond (vatten + konc fond på flaska)
- 1 dl vispgrädde
- 1 1/2 msk hackad färsk dragon
- (el 2 tsk torkad dragon)
- salt och nymalen vitpeppar
- 2–3 tsk ljus dijonsenap
Gör så här
1
1 Koka quinoan.
2
2 Bryn den strimlade kycklingfilén i het stekpanna med rapsolja. Fräs med vitlöken försiktigt mot slutet så att den inte bränns.
3
3 Lägg över i en panna eller kastrull, tillsätt kycklingfond och grädde och låt puttra i 5–6 minuter. Tillsätt dragon efter halva tiden, smaka av med salt och peppar.
4
4 Rör i senap precis före servering och ge ett uppkok. Servera med quinoan.
Näringsvärde
Kcal 478, Fett 19 g, Kolhydrater 25 g, Fibrer 8 g