Kycklingsallad med broccoli och bönor

Du behöver 1 dl grekisk yoghurt 2 msk vitvinsvinäger 2 msk olivolja 2.5 msk riven pepparrot 2 msk vatten salt och svartpeppar 1 st broccoli...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 2.5 msk riven pepparrot
  • 2 msk vatten
  • salt och svartpeppar
  • 1 st broccoli (300 g) i buketter
  • 1 st burk vita bönor 250 g
  • 1 st burk kidneybönor 250 g
  • 1 st rödlök skivad 100 g
  • 100 g blandad sallad
  • 400 g kyckling strimlad
  • 1 msk rapsolja
  • salt och peppar.

Gör så här

1
1 Rör ihop dressingen.

2
2 Koka broccolin i en minut. Spola kallt. Blanda med bönor, lök, sallad och hälften av dressingen.

3
3 Stek kycklingen i olja, krydda. Bjud dressing och extra pepparrot till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top