Matig skinksallad

Du behöver 3 st äpplen i tärningar 2 st potatis i tärningar 2 st ättiksgurka finhackad 200 g skinka i tärningar 3 dl gräddfil 2...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 3 st äpplen i tärningar
  • 2 st potatis i tärningar
  • 2 st ättiksgurka finhackad
  • 200 g skinka i tärningar
  • 3 dl gräddfil
  • 2 msk senap
  • salladsblad till dekoration
  • 3 st ägg halverade
  • persilja hackad

Gör så här

1
Blanda äpple, potatis, ättiksgurka och skinka i en stor skål. Rör ihop gräddfil och senap och blanda försiktigt ned i salladen.

2
Lägg upp salladen på ett fat och dekorera med salladsblad, ägghalvor och hackad persilja.


Kommentar:
Detta är ett läsarrecept av Ulla-Britt Johnsson i Karlshamn. Receptet är provlagat av Icakuriren.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top