Mimosa med blodgrape

Du behöver 1 msk granatäppelkärnor 0.5 dl blodgrapejuice 1 msk apelsinlikör t ex triple sec eller cointreau 0.5 dl vin mousserande ellerchampagne Gör så här...

Tillagningstid: 2 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 msk granatäppelkärnor
  • 0.5 dl blodgrapejuice
  • 1 msk apelsinlikör t ex triple sec eller cointreau
  • 0.5 dl vin mousserande ellerchampagne

Gör så här

1
Lägg granatäppelkärnorna i botten på ett champagneglas. Toppa

2
med juice och likör och fyll upp med mousserande vin. Garnera

3
med några kvistar mynta.


Kommentar:
En mimosa är en klassisk brunchdrink
som även funkar fint på cocktailpartyt.
Här har den fått vintrig smak av blodgrape och granatäpple.
Granatäppelkärnor kan du köpa frysta.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top