Minutfilé med couscous

Du behöver 4 st minutfiléer smör och olja till stekning salt och peppar Fetaavokado-kräm 1 st fetaost (ca 150 g) 1 st avokado 1.5 dl...

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st minutfiléer
  • smör och olja till stekning
  • salt och peppar
  • Fetaavokado-kräm
  • 1 st fetaost (ca 150 g)
  • 1 st avokado
  • 1.5 dl yoghurt t ex turkisk
  • couscous
  • 5 dl hönsbuljong
  • 2.5 dl couscous
  • 2.5 st grillad paprika på burk
  • 1 st lök stor gul
  • 75 g bladspenat

Gör så här

Mixa fetaost, avokado och yoghurt till en slät kräm. Ställ åt sidan. Koka couscousen i hönsbuljong, i övrigt enligt anvisningar på paketet. Skär paprikan i mindre bitar och strimla löken. Krydda kycklingen och stek i smör och olja, ca 3 min per sida. Lägg i löken efter halva tiden. Låt fräsa tills den är mjuk och börjar få färg. Tillsätt spenaten och fräs hastigt. Lyft över kycklingen på tallrikar. Sväng runt grönsakerna med paprika och couscous. Salta och peppra. Servera Minutfilén med couscous, grönsaker och fetaavokado- kräm. Smaklig måltid!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top