Nötflarn med cassatakräm

Du behöver 1 st philadelphiaost (200 g) 0.5 dl florsocker 1.5 tsk rom 1 krm kanel 2 msk apelsinskal syltade 25 g mörk choklad nötflarn...


6 portioner

Du behöver

  • 1 st philadelphiaost (200 g)
  • 0.5 dl florsocker
  • 1.5 tsk rom
  • 1 krm kanel
  • 2 msk apelsinskal syltade
  • 25 g mörk choklad
  • nötflarn

Till servering:

mörk choklad
apelsinklyfta

Gör så här

1
Rör samman färskost, florsocker, rom och kanel. Tillsätt apelsinskal och hackad mörk choklad. Låt cassatakrämen stå en stund i kylen innan den fördelas på nötflarnen.

2
Garnera med hackad mörk choklad och tunna skalstrimlor av apelsin. Bjud med några hinnfria apelsinklyftor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top